Verë 2016, 8 këngët shqiptare që thyen rekordet

Verë 2016, 8 këngët shqiptare që thyen rekordet

879
0

enca-pas-1_1473090141-1754892

Jemi zyrtarisht në vjeshtë dhe “gara” e artistëve për hitet verore ka përfunduar.

Kanë qenë të shumtë artistët shqiptarë që kanë pushtuar diskotekat në bregdetin shqiptar dhe club-et anekënd vendit, megjithatë vetëm disa prej tyre kanë arritur të kryesojnë vëmendjen dhe preferencat e audiencës. Por cilët janë artistët dhe këngët që kanë vendosur rekorde? Nëpërmjet klikimeve në “Youtube”, kemi arritur të diferencojmë këngët që realisht kanë merituar titullin hit…