Autoret Postuar nga admin

admin

2024 Postimet 0 COMMENTS

Tri gëzime në një ditë, për komunitetin shqiptar, në Mbretërinë e...

Të dielën, 05. 05. 2022, në orën 12.00. Në adresën: 33 Hotford Road Childs Hill Park NW11 8NL Londër, UK Do të festohet, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, Jubileu i...

Besiana Mehmedi model i një profesoreshe të sukseshme

Artistja Besiana Mehmedi është model i një profesoreshe të sukseshme e cila me dinjitet e ushtron profesionin në Universitetin Shtetëror të Tetovës tash e sa...

Ambasada e Shtetit të Palestinës në Shqipëri, ka hapur dyert e...

Për 3 orë, ambasadorë të vendeve të ndryshme, atashe, gazetarë, përfaqësues të besimit, jurist, vizituan mjediset e ambasadës dhe takuan ambasadoren Shkëlqesinë e saj,...

“Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor” Klubi I Podgorices...

“Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”, ishte tema e konferencaën e lidershipit i organizuar nga Klubi i Podgoricës dhe Këshilli i Lartë...

Shoqata për Kulturë Demokratike me 20 vëzhgues në zgjedhjet parlamentare në...

Shoqata per Kulture Demokratike(SHKD) do vezhgoje Zgjedhjet Parlamentare e Referendum ne Hungari , ne daten 3 Prill 2022 20 vezhgues te SHKD-se, si anetare e...

“Jehona e Malësisë” bën një pritje te shkëlqyer per akademikun Profesor...

Ne ket mbrembje te mirë organizuar ishin prezent edhe shume përfaqësues të shoqatave shqipetare ne Michigan dhe veprimetar të çeshtjes kombetare. Edhe nje her...

Robert Gjonaj në Asamblenë e Livonia, krenari për shqiptarët

Zgjedhjet lokale për asambletë e komunave që u mbajtën këto ditë në Livonia, një shqiptar, Robert Gjonaj u zgjodh asamblist në Asamblenë e qytetit...

Nga historia e burrave të Armenit e deri te miqësia e...

Në emisionin "Autokton" të gazetares Anila Ahmataj këtë të dielë u trajtua Historiku fshatit të Armenit, si dhe veprimtaria e Refat Ali Kasaj Nga historia...

Tronditet resorti në Golem, punonjësi futet nga dritarja e financës e...

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një resort në Golem, ku një punonjës ka kryer një akt të turpshëm. Bëhet fjalë për një të...

Bijtë e mohuar, emigrantët

Odiseja e emigracionit shqiptar i ngjan një populli pa territor, pa shtet, pa qeveri. Ne renditemi në vendet me emigrimin më të lartë për...