Lansohen modelet e reja GoPro, HERO8 Black dhe GoPro Max

Lansohen modelet e reja GoPro, HERO8 Black dhe GoPro Max

264
0

Në një ose dy muajt e fundit, fotot e rrjedhura dhe regjistrimet e FCC kanë zbuluar se GoPro mund të ketë disa kamera të reja në zhvillim. Njëra nga ato kamera është GoPro Hero 8 ndërsa tjetra është GoPro Max. GoPro tani ka njoftuar zyrtarisht të dy pajisjet. Duke filluar me GoPro Hero 8 Black, kjo është në thelb kamera e fundit në serinë e kamerave të GoPro Hero. Një nga përmirësimet që GoPro ka bërë është që kamera vjen me stabilizimin e videove HyperSmooth 2.0, që është teknologji e stabilizimit të pamjeve.

 

 

 

Ekzistojnë gjithashtu veçori si një modalitet i ri Boost, TimeWarp 2.0, audio i përmirësuar dhe më shumë.

 

Ekzistojnë madje mbështetje për modalitete të cilat në thelb janë pajisje që mund t’i bashkëngjitni kamerës.

Ato janë Media Mod, Display Mod dhe një Light Mod.

Hero 8 Black është me çmim 399 $ ndërsa pajisjet shtesë do të ketë çmim nga 49,99 dollarë deri në 79,99 dollarë.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme është GoPro Max, e cila siç kishim parë më herët është një kamerë 360 shkallë. Nëse ju pëlqen kapja e videove të veprimit në formatin 360 shkallë, atëherë GoPro Max mund të jetë kamera për ju.

Max do të vijë me karakteristika si katër lente dixhitale dhe stabilizim Max HyperSmooth. Kushton 499 dollarë