Tags Posts tagged with "Lansohen modelet e reja GoPro"

Tag: Lansohen modelet e reja GoPro

Lansohen modelet e reja GoPro, HERO8 Black dhe GoPro Max

Në një ose dy muajt e fundit, fotot e rrjedhura dhe regjistrimet e FCC kanë zbuluar se GoPro mund të ketë disa kamera të...