Tags Posts tagged with "HERO8 Black dhe GoPro Max"

Tag: HERO8 Black dhe GoPro Max

Lansohen modelet e reja GoPro, HERO8 Black dhe GoPro Max

Në një ose dy muajt e fundit, fotot e rrjedhura dhe regjistrimet e FCC kanë zbuluar se GoPro mund të ketë disa kamera të...