Ky burrë la shtatzëna në të njejtën kohë dy gratë e tij...

Ky burrë la shtatzëna në të njejtën kohë dy gratë e tij (Foto)

745
0

1d4-36_1475665160-1654724

Mund të cilësohet si një familje “perfekte”: Një burrë me dy gra, fëmijë dhe të gjithë jetojnë të lumtur.

Çifti britanik Buddy dhe Rose Sullivan u martuan pak vite më parë  dhe kohët e fundit vendosën të bëhen tre duke pranuar një femër tjetër në familjen e tyre.

Buddy tashmë ka dy gra, Rose dhe Lauren.

Edhe fëmijët e çiftit e kanë pranuar Lauren si “nënë të dytë” dhe e duan shumë atë.

Por qershia mbi tortë është fakti se Buddy ka arritur të lërë shtatzënë në të njëjtën kohë
dy gratë e tij.