Tags Posts tagged with "SHTATZENIA"

Tag: SHTATZENIA

Ky burrë la shtatzëna në të njejtën kohë dy gratë e...

Mund të cilësohet si një familje “perfekte”: Një burrë me dy gra, fëmijë dhe të gjithë jetojnë të lumtur. Çifti britanik Buddy dhe Rose Sullivan...