Tags Posts tagged with "FEMIJET"

Tag: FEMIJET

Ky burrë la shtatzëna në të njejtën kohë dy gratë e...

Mund të cilësohet si një familje “perfekte”: Një burrë me dy gra, fëmijë dhe të gjithë jetojnë të lumtur. Çifti britanik Buddy dhe Rose Sullivan...

Ja si duken sot pesënjakët që nëna kosovare i lindi para...

Të gjithë i mbajnë mend 5 binjakët të cilët i lindi nëna kosovare para 20 vitesh Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku janë pesënjakët që...