Kërcënohet me jetë Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, prokuroria nis hetimet

Kërcënohet me jetë Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, prokuroria nis hetimet

182
0

Mësohet se Ismiali është kërcënuar përmes mesazheve në celular.

Sakaq, bëhet me dije se Prokuroria ka nisur hetimet për të zbuluar autorët dhe rrethanat.

Kujtojmë që Agim Ismaili është emëruar drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve në shkurt të këtij viti.

Ismaili ka mbajtur vite më parë, postin e drejtorit të Agjensisë Kombëtare të Ushqimit, postin e nëndrejtorit të Parandalimit dhe Pastrimit të Parave.