Tags Posts tagged with "Kërcënohet me jetë Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve"

Tag: Kërcënohet me jetë Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve

Kërcënohet me jetë Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, prokuroria nis hetimet

Mësohet se Ismiali është kërcënuar përmes mesazheve në celular. Sakaq, bëhet me dije se Prokuroria ka nisur hetimet për të zbuluar autorët dhe rrethanat. Kujtojmë që...