Integrimi dhe karriera në Zvicër, biznismeni Femi Fetahi jep intervistë për Televizionin...

Integrimi dhe karriera në Zvicër, biznismeni Femi Fetahi jep intervistë për Televizionin shtetëror zviceran SRF

455
0

Femi Fetahi i cili vjen nga Gjilani dhe është biznismen i sukseshëm në Zvicër dhe Kosovë vjen më një intervistë tejët speciale për median zviërane SRF. Ai ka treguar në detaje pë fillimet e tij në Zvicër, punën dhe integrimin që kishte bërë duke respektuar jetën atje.

Ai jo vetëm që është integruar, por ka pasur një karrierë të vërtetë të një njeriu që e donë punën.

 

Storje suksesi nga Televizioni shtetëror zviceran SRF i bashkatdhetarëve  tanë në Zvicër – shqip

Çfarë nevojitet për një integrim të suksesshëm?

FABIA është qendra e kompetencës për migrimin nga rajoni i Lucernit – dhe ekziston për 60 vjet. Puna ka ndryshuar shumë vitet e fundit, por qëllimi është ende i njëjtë: njerëzit nga jashtë duhet të jenë në gjendje të integrohen sa më shpejt që të jetë e mundur në Zvicrën Qendrore.

 

Degjojeni intervistën në gjuhën gjermane: