Tags Posts tagged with "biznismeni Femi Fetahi jep intervistë për Televizionin shtetëror zviceran SRF"

Tag: biznismeni Femi Fetahi jep intervistë për Televizionin shtetëror zviceran SRF

Integrimi dhe karriera në Zvicër, biznismeni Femi Fetahi jep intervistë për...

Femi Fetahi i cili vjen nga Gjilani dhe është biznismen i sukseshëm në Zvicër dhe Kosovë vjen më një intervistë tejët speciale për median...