Tags Posts tagged with "Integrimi dhe karriera në Zvicër"

Tag: Integrimi dhe karriera në Zvicër

Integrimi dhe karriera në Zvicër, biznismeni Femi Fetahi jep intervistë për...

Femi Fetahi i cili vjen nga Gjilani dhe është biznismen i sukseshëm në Zvicër dhe Kosovë vjen më një intervistë tejët speciale për median...