Fotoja e Ditës/ Gurët dhe stuhitë

Fotoja e Ditës/ Gurët dhe stuhitë

358
0

Retë e lehta kanë spastruar Ulurun, e njohur ndryshe edhe si Ayers Rock në Australi. Uluru është një vend i Trashëgimisë Botërore të UNECSO-së dhe është i shenjtë për njerëzit aborigjenë të zonës.