Tags Posts tagged with "Fotoja e Ditës/ Gurët dhe stuhitë"

Tag: Fotoja e Ditës/ Gurët dhe stuhitë

Fotoja e Ditës/ Gurët dhe stuhitë

Retë e lehta kanë spastruar Ulurun, e njohur ndryshe edhe si Ayers Rock në Australi. Uluru është një vend i Trashëgimisë Botërore të UNECSO-së...