Foto e dites/ Brenda kabinës

Foto e dites/ Brenda kabinës

194
0

Dy pilotët aterojnë me aeroplan në aeroportin e Amsterdamit. Fotografi i Your Shot Martijn Kort është piloti në të majtë. Ai fiksoi aparatin e tij në pjesën e prapme të kabinës dhe vendosi një timer, duke e lënë atë dhe pilotin e tij të punonin së bashku dhe të ateronin aeroplanin. Fotografia është publikuar tek Nacional Geographic.

loading...
Shperndaje