Besiana Mehmedi model i një profesoreshe të sukseshme

Besiana Mehmedi model i një profesoreshe të sukseshme

478
0

Artistja Besiana Mehmedi është model i një profesoreshe të sukseshme e cila me dinjitet e ushtron profesionin në Universitetin Shtetëror të Tetovës tash e sa vite, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Besiana është përkushtuar për të ofruar arsim cilësor, që të përgatis profesionistë të kualifikuar, hulumtues te përkushtuar dhe qytetarë të edukuar e të përgjegjshëm për të zhvilluar një karrierë profesionale dhe për të udhëhequr një jetë produktive.

Mehmedi trajton dinjitetin e secilit student/e me respekt, ndershmëri, barazi dhe integritet, duke përkrahur lirinë akademike.

Për ta përmbyllur me thënien e Faik Konicës: Shqiptari krejt t’i fal por suksesin jo.