Shoqata për Kulturë Demokratike me 20 vëzhgues në zgjedhjet parlamentare në Hungari

Shoqata për Kulturë Demokratike me 20 vëzhgues në zgjedhjet parlamentare në Hungari

534
0

Shoqata per Kulture Demokratike(SHKD) do vezhgoje Zgjedhjet Parlamentare e Referendum ne Hungari , ne daten 3 Prill 2022

20 vezhgues te SHKD-se, si anetare e ENEMO mission , do te jene prezent ne disa zona te ndryshme Hungarise per te monitoruar nga afer diten e zgjedhjeve dhe problematikat e procesit zgjedhor gjate gjithe dites se votimit

Te gjithe grupit te bukur e profesioniste si vezhgues kombetar e nderkombetar i urojme suksese ne misionin e vezhgimit dhe nje perfomance maximale ne emer te organizates si nje nga anetaret themeluese e misionit te ENEMO-s