Video/ Rrëfimi nga burgu i ‘tezes së kokainës’, nga Amerika Latine në...

Video/ Rrëfimi nga burgu i ‘tezes së kokainës’, nga Amerika Latine në Lipjan

616
0

E njohur pak në vendlindje, Valentina Tufina kishte pushtuar botën me kokainën që e testonte në laboratorin e saj në Shqipëri dhe e njëjta shpërndahej në tregun ndërkombëtar të drogës. Sot ajo ndodhet në burgun e Lipjanit, nga ku ka rrëfyer arsyen pse ka vepruar kështu, në një intervistë për emisionin “Frontal”.

 

loading...