Tags Posts tagged with "nga Amerika Latine në Lipjan"

Tag: nga Amerika Latine në Lipjan

Video/ Rrëfimi nga burgu i ‘tezes së kokainës’, nga Amerika Latine...

E njohur pak në vendlindje, Valentina Tufina kishte pushtuar botën me kokainën që e testonte në laboratorin e saj në Shqipëri dhe e njëjta...