Veprimi i këtyre gjyshërve në Elbasan do t’iu përlotë (FOTO)

Veprimi i këtyre gjyshërve në Elbasan do t’iu përlotë (FOTO)

587
0

gjushi_1472583695-4338000

Një foto mjaft e bukur na ka ardhur nga qyteti i Elbasanit, përkatësisht nga kalaja e tij.

Sipas Jeta osh qef një çift gjyshërish që duken mjaft të dashuruar, janë parë të ecin dorë për dore në drejtim të kalasë.

Çifti i cili duhet të jetë rreth të 80-ve, na tregon edhe një herë se dashuria kur është e fortë mund t’i bëjë ballë të gjitha vështirësive dhe dallgëve të jetës.