Vajza është në pikë të hallit me të fejuarin, fiksimi i tij...

Vajza është në pikë të hallit me të fejuarin, fiksimi i tij i hoqi trurin

520
0

v-4-300x159

Problemet në çift janë nga më të ndryshmet e kjo vajzë duket se është në pikë të hallit me të dashurin e saj. Ky i fundit është i fiksuar pas ushqimeve të fast-foodit, ndaj vajza kërkon ndihmën e psikologes për të zgjidhur hallin.

Letra e vajzës:

I fejuari im është shumë i dhënë pas fast-food-eve dhe ka shtuar të paktën 12.7 kilogramë. Por ai është vetëm 24 vjeç dhe unë jam shumë e shqetësuar për të. Unë jam 25 vjeçe dhe e dua atë në pafundësi. Jam munduar që ta bindim të hajë ushqime të shëndetshme, por ai mendon se unë po i kushtoj shumë rëndësi këtij problemi.

Nëna ime vdiq nga obezitetin, prandaj jam shumë e shqetësuar për të fejuarin tim që po bëhet obez.

Përgjigja e psikologes:

Keni shumë të drejtë të jeni e shqetësuar, pasi të jesh mbipeshë është një rrezik i madh. Mos e ndaloni të hajë ushqime të gatshme, por sugjerojini të hajë ushqime të shëndetshme gjatë ditëve të javës.

Ju sugjeroj të nisni stërvitjen dhe të shkoni në palestër bashkë, shkoni të notoni, komplimentoje dhe inkurajoje që të krenohet me pamjen e tij.