”Të flesh në skaj të shkëmbit” (Video)

”Të flesh në skaj të shkëmbit” (Video)

315
0

Sa herë i keni lejuar vetes të bëni gjëra ‘të çmendura’ dhe të paharrueshme? Çfarë është të flini në anë të një shkëmbi, me një tendë të varur dhe një çantë gjumi? Alpinisti Mark Synnott thotë se është si ‘të jesh në shtëpinë në pemë më të çmendur që mund të imagjinosh. Shikoni videon për më shumë.