Skenat porno në Big Brother nuk kanë të ndalur (FOTO +18)

Skenat porno në Big Brother nuk kanë të ndalur (FOTO +18)

1241
0

11-88_1471068637-6482421

Jo vetëm publiku, por edhe banorët e shtëpisë së Celebrity Big Brother në Angli janë të mërzitur.

Atga duan që të ndalen shfaqjet erotike të dy çifteve, Stephen Bear me Chloe Khan dhe Lewis Bloor me Marnie Simpson.

Tanimë skenat nudo në shtëpi janë normale dhe banorët e tjerë po komplotojnë që t’i nxjerrin të katërt jashtë shtëpisë.

Këtë herë ishte radha që çiftet të bënin seks në dush.