Eshte viti i bruneve, këto modele flokësh dhe ngjyra do të çmendin...

Eshte viti i bruneve, këto modele flokësh dhe ngjyra do të çmendin vajzat në 2020-n

1049
0

Është koha për pyetjen: çfarë do të bësh me flokët këtë vit? A duhet të bëheni bionde? brune?

Ti rruani të gjitha?

Mos u shqetësoni pasi stilisti i njohur për modelet e flokëve Clayton Haëkin, i cili ka punuar me Roëan Blanchard, Diane Guerrero dhe Aubrey Plaza, na ka treguar trendet e 2020: