Artisti turk krijon skena ëndrrash që do donit t’i shihni në jetën...

Artisti turk krijon skena ëndrrash që do donit t’i shihni në jetën reale

784
0

Imagjinata është më e rëndësishme se dija, kak thënë Einstein. Teksa dituria është e përcaktuar, imagjinata nuk njeh kufij. Dhe kjo thënie është veçanërisht e vërtetë për individë kreativë si ky artist i talentuar nga Turqia.

Huseyin Sahin i ka ngritur kufijtë e asaj që është e mundur me krijimet e tij të këndshme, ndërkaq Bright Side shkruan se janë të mahnitur nga imagjinata e tij verbuese.