Fotografitë e reja nga Australia: Jeta sërish mbizotëron

Fotografitë e reja nga Australia: Jeta sërish mbizotëron

721
0

Midis zjarreve vdekjeprurëse australiane janë heronjtë që po hidhen për të shpëtuar jetë. Zjarrfikësit po punojnë përreth orës, veterinerët po nxitojnë të kurojnë kafshët e djegura dhe madje edhe njerëzit e thjeshtë po bëjnë gjithçka që munden për të ndihmuar njëri-tjetrin të kalojnë nga fatkeqësia e zjarrit më të keq në histori.

Të gjitha këta janë bashkuar dhe po e ndihmojnë Australinë të shërohet, pak nga pak.

Veprim i vogël ka rëndësi dhe përpjekja e botës për të shpëtuar Australinë tashmë po tregon rezultate. Shikoni një përmbledhje fotografish më poshtë!