Shkarkimi i Metës dhe Malajt, Kuvendi lajmëron seancën e parë

Shkarkimi i Metës dhe Malajt, Kuvendi lajmëron seancën e parë

322
0

Sesioni i ri parlamentar kthehet në datën 2 shtator. Shumë çështje të mbetura pezull nga sesioni i kaluar, mes të cilave shkarkimi i Arben Malajt, shkarkimi i presidentit Ilir Meta, apo miratimi i ligjeve të kthyera nga sërish nga presidenti, pritet të rikthehen në sallën e deputetëve. Nëpërmjet një njoftimi, Kuvendi ka lajmëruar se punimet do t’i fillojë të hënën e parë të shtatorit, në orën 18:00.