Pamje magjike, ja si u duk Evropa nën petkun e borës

Pamje magjike, ja si u duk Evropa nën petkun e borës

484
0

Jo vetëm Shqipërinë, bora duket se ka zbardhur disa vende të Europës dhe u ka dhënë një pamje të magjishme. Faqja e famshme në Instagram ‘Living Europe’ ka shpërndarë disa imazhe që vijnë nga qytete të ndryshme të kontinentit.

Murren Zvicër

 

 

Amsterdam Holand

 

 

Budapest, Hungari

Prag, Çeki

 

 

 

Vienna, Austri

 

 

Hallstatt, Austri

 

 

Rome Itali

 

 

Campobasso, Itali