Tags Posts tagged with "ja si u duk Evropa nën petkun e borës"

Tag: ja si u duk Evropa nën petkun e borës

Pamje magjike, ja si u duk Evropa nën petkun e borës

Jo vetëm Shqipërinë, bora duket se ka zbardhur disa vende të Europës dhe u ka dhënë një pamje të magjishme. Faqja e famshme në...