Nuk pashë jorgan a batanije para Skënderbeut, vetëm një monitor

Nuk pashë jorgan a batanije para Skënderbeut, vetëm një monitor

295
0

Nga Andi BEJTJA

Hera e pare qe ndejtja nja dy ore pa lundruar neper portale dhe sa u ktheva lajmi qe te binte si bombe ne stomak kudo ishte: myslimanet kane mbuluar Skenderbeun teksa faleshin ne shesh. Skandal kane mbuluar Skenderbeun! Skandal ketej! Skandal andej!

Bej te gjej ndonje jorgan a batanije mbi kalin e Skenderbeut nuk kishte asgje, thjesht nje monitor perballe atyre qe faleshin.

Ky popull eshte i madh e nxjerr lajmin nga hici!

Dhe mire ben qe ja vune dhe monitorin para Skenderbeut, se po te kishte fushepamje Skenderbeu do e kuptonte qe luftoi kot!