Mendoi se iu shkatërrua dasma, e pabesueshme çfarë i ndodhi

Mendoi se iu shkatërrua dasma, e pabesueshme çfarë i ndodhi

691
0

Dita më e madhe në jetën tonë është dita e dasmës. Dasma merr disa muaj kohë për t’u përgatitur, derisa të vijë dita.

Çdo nuse tenton që ta krijojë dasmën e ëndrrave dhe lutet që gjithçka të shkojë mirë. Prej fustanit e deri tek muzika, të gjithë dëshirojmë që çdo gjë të jetë e përsosur.

Për fat të keq, një nuse mendoi se dasma e saj u shkatërrua kur burri i saj e mori atë në qendër të sallës së dasmës për ta bërë vallëzimin e parë.

Videoja ishte bërë marsin e kaluar dhe shfaq dasmën e një çifti këngëtari i preferuar i të cilëve është Mark Wills, kështu që ata vendosin të vallëzojnë me këngën e tij “Like There’s No Yesterday”.

Por kur DJ luajti këngën ai ia filloi t’ia huqte asaj, gjë që e zhgënjeu tepër nusen. Por DJ i tha asaj se kënga do të luhej live nga bendi. Dhe ky ishte momenti kur këngëtari i saj i preferuar, Mark Wills u shfaq në skenë për të luajtur në kitarë dhe për ta kënduar këngën live.

Kur nusja e ktheu kokën dhe e pa atë, ajo bërtiti duke u emocionuar shumë.