Me thirrjen për të mos shembur Teatrin Kombëtar, sot ora 10:00 protestë...

Me thirrjen për të mos shembur Teatrin Kombëtar, sot ora 10:00 protestë para parlamentit

321
0

Aktorët dhe aktivistë të shoqërisë civile kanë thirrur një protestë sot përpara parlamentit, kundër shembjes së Teatrit Kombëtar. Protesta mbahet në orën 10:00, atëherë kur nis edhe seanca plenare. Organizatorët kërkojnë që të mos kalojë në parlament pr/ligji që i hap rrugë marrëveshjes me privatin për shembjen e teatrit dhe ngritjen e kullave shumëkatëshe.

“Teatri dhe prona publike na përket të gjithëve.

Në orën 10:00 te Parlamenti.

Kundër vjedhjes!

Kundër shkatërrimit!”

 

Me këto fjalë u drejtohet organizatorët, qytetarëve për të dalë sot në protestë.