Tags Posts tagged with "Me thirrjen për të mos shembur Teatrin Kombëtar"

Tag: Me thirrjen për të mos shembur Teatrin Kombëtar

Me thirrjen për të mos shembur Teatrin Kombëtar, sot ora 10:00...

Aktorët dhe aktivistë të shoqërisë civile kanë thirrur një protestë sot përpara parlamentit, kundër shembjes së Teatrit Kombëtar. Protesta mbahet në orën 10:00, atëherë...