Margot Robbie shfaqet në rrugë me një minifund rozë dhe promovon ‘Barbie’

Margot Robbie shfaqet në rrugë me një minifund rozë dhe promovon ‘Barbie’

97
0

“Barbie” do të shfaqet premierë më 21 korrik, me Margot Robbie dhe Ryan Gosling në dy rolet kryesore.Shifra është ngritur lart teksa të gjithë presin të shohin se si do të jetë filmi live-action për kukullën më të famshme në botë. Megjithatë, Robbie tashmë është “hedhur” në “betejë” dhe po mundohet ta promovojë filmin e saj në mënyrën më interesante të mundshme.Aktorja vendosi të vishej si një Barbie dhe doli në rrugë me makinën e saj rozë, e veshur me një fund mini rozë. Në trailerin e sapo publikuar, kukulla e Margot Robbie ka një dilemë. Të qëndrojë në qytetin e saj imagjinar ose të largohet dhe të njohë botën reale, ku nuk është aspak ëndërruese.