Tags Posts tagged with "Margot Robbie shfaqet në rrugë me një minifund rozë dhe promovon ‘Barbie’"

Tag: Margot Robbie shfaqet në rrugë me një minifund rozë dhe promovon ‘Barbie’

Margot Robbie shfaqet në rrugë me një minifund rozë dhe promovon...

“Barbie” do të shfaqet premierë më 21 korrik, me Margot Robbie dhe Ryan Gosling në dy rolet kryesore.Shifra është ngritur lart teksa të gjithë...