Mandatet, Sali Berisha: Çfarë iu them ndërkombëtarëve

Mandatet, Sali Berisha: Çfarë iu them ndërkombëtarëve

290
0

Ish-kryeministri Sali Berisha, një ditë pas protestës dhe dorëzimit të mandateve nga opozita ka komentuar reagimet e ndërkombëtarëve. “Asnjë përfaqësues i vendeve demokratike nuk mbështet një veprim të tillë, por unë dua të sigurojë të gjithë miqtë tanë se ky është një veprim që ka një qëllim të vetëm, mos pranimin për të qenë fasadë e së keqes dhe dalje në shesh betejë. Iu bëj thirrje, kam mirëkuptim për kritikën, të vijnë të shikojnë realitetin këtu në Shqipëri dhe në Tiranë. Iu sigurojë që do gjejnë një realitet krejt ndryshe nga ai në dosjet e tyre”, deklaroi Berisha.