Tags Posts tagged with "Sali Berisha: Çfarë iu them ndërkombëtarëve"

Tag: Sali Berisha: Çfarë iu them ndërkombëtarëve

Mandatet, Sali Berisha: Çfarë iu them ndërkombëtarëve

Ish-kryeministri Sali Berisha, një ditë pas protestës dhe dorëzimit të mandateve nga opozita ka komentuar reagimet e ndërkombëtarëve. “Asnjë përfaqësues i vendeve demokratike nuk...