Luftëtarja që do ju çmendë me format e saj (FOTO)

Luftëtarja që do ju çmendë me format e saj (FOTO)

809
0

lakuriq_1472909286-4563278

Ajo quhet Alexandra “Stitch” Albu dhe është një luftëtare e UFC në kategorinë e femrave. Përveç talentit ajo ka dhe një fizik mahtinës që bën për vete çdo mashkull.

Ja disa nga fotot e saj: