Ky është gjoksi më i bukur në Australi, por ka këto pasoja

Ky është gjoksi më i bukur në Australi, por ka këto pasoja

5475
0

23­-vjeçarja australiane, Sarah Marie Summer, e cili për herë të parë zmadhoi gjoksin kur ishte 17-vjeçe.

Sot, për shkak të gjoksit të madh, Sarah ka dhimbje në shpinë dhe më të vështirë e ka kur udhëton apo kur kërcen.

Sarah, e përshkruan veten si një kukull barbi dhe në Instagram ka më shumë se 250.000 ndjekës.

Shumica e njerëzve, nga pamja e parë nguten të thonë se ajo është një pornostare, ajo të gjithëve atyre që e ndjekin atë në rrjetet sociale u rekomandon që përveç që mund ta shohin në foto, mund edhe ta dëgjojnë muzikën e saj.

Sot, në moshën 23-vjeçare, modelja ka bërë tre ndërhyrje kirurgjikale në gjoksin e saj.