Kthehet në shtëpi për t’i bërë surprizë të dashurës, por e gjen...

Kthehet në shtëpi për t’i bërë surprizë të dashurës, por e gjen në shtrat me dikë tjetër (FOTO)

1836
0

Ky djalë donte t’i bënte një surprizë të dashurës dhe u kthye nga puna e tij e largët përpara kohe dhe pa e lajmëruar paraprakisht.

Por ç’të shikonte.

Në shtrat me “dashurinë” e tij ndodhej një tjetër burrë dhe ishin që të dy lakuriq, duke fjetur si “ëngjëj”.

Djali, duke i rezistuar tundimit për të kryer ndonjë krim dhe aq i sjellshëm sa të mos u prishte gjumin, vendosi thjesht që t’u publikonte fotot për t’i turpëruar.

Ç’të thuash, vërtet një djalë kryelartë!…

thepic-576x1024