Zgj.idhni lulen e muajit tuaj të lindjes dhe lexoni mesazhin që ka...

Zgj.idhni lulen e muajit tuaj të lindjes dhe lexoni mesazhin që ka për ju

2360
0

Lulja e muajit tuaj të lindjes zb.ulon se kush je me të vërtetë! Personalitetet tona janë një sërë faktorësh të shumtë dhe kur zb.ulojmë më shumë për gjithçka që jemi, fitojmë më shumë njohuri se si të shf.rytëzojmë pikat e for.ta dhe si të menaxhojmë dob.ësitë. Një nga mënyrat për të rritur këtë vetëdije është që të kryejnë këto teste personaliteti, të cilat mund të na japin informacione të reja rreth vetes, për të cilat ne as nuk jemi të vetëdijshëm. Testi i sotëm bazohet lulen që l.idhet me muajin tuaj të lindjes, e cila do të jetë në gjendje t’ju tregojë diçka për atë që jeni në të vërtetë. JANAR: Nëse keni lindur në janar atëherë lule juaj është karafili. Kjo lule e bukur ju tregon se ju keni dhuratën e bërjes të lumtur njerëzit që ju rre.thojnë, edhe nëse jeni duke kaluar në një fazë të ndërl.ikuar të jetës. Buzëqeshja është qëllimi juaj dhe ju jeni gjithmonë të bindur se jeta gjithmonë mund të përmirësohet. Kur lidheni me njerëz të ngjashëm me ju, aftësitë tuaja bëhen edhe më int.en. sive.

SHKURT: Nëse muaji i lindjes suaj është shkurt, lulja juaj është irisi. Ju jeni një person i pabe.sueshëm, edhe pse shumë njerëz gëzojnë duke dysh.uar tek aftësitë tuaja. Inteligjenca dhe ndj.eshmëria juaj janë cilësitë e mëdha që ju lejojnë të gjeni gjithmonë përgjigjet më të mira për probl.emet tuaja të br.endshme dhe t’u ofroni shumë dritë atyre që janë rreth jush. Duke e çliruar veten nga turpi dhe duke treguar veten në mënyrë autentike në botë, ju mund të krijoni miqësi të mira që ju bëjnë më të lumtur dhe më të përmbushur. MARS: Nëse keni lindur në Mars, lulja juaj është daffodil, që thotë se nuk ka asgjë të ke.qe të qenit një person in.tr. overt.

Të jesh në një shoqëri të mirë me veten, është një dhuratë e paçmueshme, duke pasur parasysh se shumica e njerëzve duket se kanë h.umbur l.idhjen me veten e tyre të br.endshme. Disa njerëz ju kr.itikojnë për të qenin të vërtetë me veten tuaj, sepse keni një k. arakteristikë të një jete të suksesshme: vetëdashjen. Mos harroni kurrë se është më mirë të jesh me veten sesa me ata që nuk u japin asgjë. PRILL: Nëse keni lindur në prill, lulja juaj është margarita. Ju jeni një person që të.rhiqni vëmendjen kudo që shkoni, veçanërisht për personalitetin tuaj, gjithmonë shumë autentik dhe interesant. Përkushtimi juaj ndaj gjithçkaje që bëni është i p.abesueshme dhe njerëzit rre.th jush ndihen më të sigurt kur jeni afër.

MAJ: Personi i lindur në muajin maj përfaqësohet nga zambaku i luginës. Kjo do të thotë që gjithmonë keni një mënyrë shumë stim.uluese për të bërë gjëra. Ju keni një energji un.ike dhe pozitive, e cila ju lejon ta shihni gjithmonë jetën me optimizëm dhe butësi, madje edhe kur gjërat nuk shkojnë siç dëshironi. Ju rrallë of.endoheni, sepse ju nuk ndikoheni nga ajo që thonë të tjerët për ju. Ju gjithashtu jeni gjithmonë të gatshëm të përj.etoni përvoja të reja dhe stim.uluese. QERSHOR: Nëse keni lindur në qershor, lulja e muajit tuaj të lindjes është trëndafili, që simbolizon pas.ionin që ju shoqëron në çdo gjë që bëni. Ju te. ntoni të vendosni shumë qëllime për të shmangur standardet e urr. yera të shoqërisë moderne. Ëndrra juaj është të jetoni një jetë në gjithçka dhe për gjithçka autentike së bashku me njerëzit që doni. KORRIK: A keni lindur në korrik? Ju përfaqësoheni nga larkspur që ju këshillon të jeni gjithmonë krenarë për atë që jeni.

Kombinimi i bukurisë së br.endshme me asaj të jashtme nuk është kurrë i lehtë. Por ju keni një natyrë të veçantë që mund ta shihni edhe në largësi. Ju jeni një person që bën dallimin në botë dhe një ditë ju do të mësoni të njihni cilësitë tuaja. GUSHT: Lulja juaj e ditëlindjes është gladioli që përfaqëson mençurinë. Ju jeni një person i cili ka të gjithë for.cën e nevojshme për t’u përb. allur me gjithë atë që jeta vendos në rrugën tuaj. Përvojat tuaja të kaluara janë gjithmonë të dobishme për t’ju udhëzuar në rrugën e duhur dhe për të bërë zgj.edhjet e duhura. Kur ju gaboni, nuk e keni problem ta pranoni dhe angazhoheni për të përmirësuar veten. Ju jeni një shembull i ekuilibrit dhe pë.rulësisë. SHTATOR: Aster është lulja juaj, e cila dëshiron t’ju zb.ulojë se kush jeni në të vërtetë. Emp.atia është një nga karakteristikat tuaja më të rëndësishme.

Zakonisht nuk lejoni të kushtëz.oheni nga qëndrimet ne.gative të të tjerëve, sepse jeni plotësisht të bindur se tek çdo person ka diçka të mirë. Asnjëherë mos u tu.rpëroni për aftësitë tuaja, ju jeni një thesar që të gjithë duhet ta njohin. TETOR: Calendula është lulja juaj dhe mund t’ju tregojë se kush je me të vërtetë. Ju jeni një person i cili punon shumë dhe jeni vazhdimisht të përkushtuar për t’u bërë më të mirë, personalisht dhe profesionalisht. Ju jeni gjithmonë të gatshëm të ofroni një dorë ndihme dhe të kontribuoni në zhvillimin e atyre që janë rre.th jush. Ju shpesh përb.alleni me mosm.irënjohje dhe nuk dini se si të merreni me të. Jo të gjithë i kthejnë përpj. ekjet tuaja, prandaj vetëm përqendrohuni në veten tuaj dhe lërini të tjerët të kujd.esen për pas.ojat e veprimeve të tyre.

NENTOR: Lulja juaj është kr.izantema. Ju jeni një person shumë i li.dhur me mendimin dhe zhvillimin e mendjes suaj. Ju jeni gjithmonë në kërkim të një aktiviteti që ju lejon të analizoni veten dhe sjelljen tuaj. Ju jeni vazhdimisht në evoluim dhe sipas ‘revistës psikologjia’, jeni duke zëvendësuar zakonet e vjetra me ato të reja. Disa ju gj. ykojnë për këtë, ata nuk e kuptojnë se nuk ka asgjë të ke.qe në ndjekjen e evolucionit dhe lumturisë suaj. Për aq kohë sa je i vërtetë me veten, do të jesh në rrugën e duhur. DHJETOR: Poinsettia është lulja juaj dhe ju zb.ulon se kush jeni vërtetë. Ju nuk jeni një person që e do tu.rmën. K.arakteri juaj i vërtetë del kur jeni afër njerëzve që me të vërtetë ju duan, në këtë rast ju tregoni gjithë kreativitetin dhe ndjenjën tuaj të humorit./revistës psikologjia