“Hot Blood”, seriali kosovar që synon Netflixin

“Hot Blood”, seriali kosovar që synon Netflixin

589
0

…ask Jack! Movie co.  është kompania filmike kosovare që pritet të lansojë një serial me titull “Hot Blood”. Me regji të Jack Tahirit, ky serial synon tregun ndërkombëtarë – posaçërisht Netflixin

Jeni mërzitur me seriale komike, që krijohen më shumicë në Kosovë.

Tashmë, mund të ndryshoni kanal pasi që sonte është paralajmëruar një serial tjetër që është i realizuar në një koncept tjetër dhe synon që të transmetohet edhe në platforma të mëdha televizive si Netflix.

“Hot Blood” në qendër të vëmendjes ka një djalë të ri, Trimin, i cili papritur gjendet mes një tollovie pa fajin e tij, e ku ai vepron për të mbrojtur moralin dhe nderin e tij si dhe të shoqërisë.