Horoskopi i ditës së sotme, e mërkurë 18 Korrik 2019

Horoskopi i ditës së sotme, e mërkurë 18 Korrik 2019

742
0

DASHI: Gjate kësaj dite do jeni te mbushur me shprese se te gjitha dëshirat qe keni pasur ne çift do iu realizohen. Ne fakt duke filluar qe nga mesdita gjithçka do filloje te konkretizohet. Nëse jeni ende beqare do ju duhet te bëni akoma me tepër d.urim. Ne planin financiar do ndikoheni ne. gativisht nga planetët dhe situata mund te përk. eqësohet. Ku.jdes! DEMI: Do ketë disa mosm. arrëveshje te vogla ne jetën tuaj ne çift sot, te shk. aktuara këto nga ndikimi i disa personave te jashtëm. Mundohuni qe here tjetër te mos ua vini veshin. Beqaret me mire te mos h.edhin asnjë hap sot sepse mund te zhg.ënjehen pa mase. Financat do jene edhe me te mira. Do arrini te shl.yeni bo.rxhet e hershme dhe te shpenzoni pa fr. ike.

BINJAKET: Fale ndikimit pozitiv te Venusit, sot do arrini t’i zgj.idhni edhe vësht. irësitë e vogla qe ju kishin dale ne jetën tuaj ne çift. Do tregoheni me tol.erante me te dhe do i kuptoni ga.bimet qe keni kryer ne te shkuarën. Beqaret do kenë takime te pap.ritura mirëpo personat qe do kenë pranë nuk do i tërheqin dhe aq shume. Financat do jene te mira. Vazhdoni t’i menaxhoni me maturi. GAFORRJA: Qielli i dashurisë do jete i turb.ullt gjate kësaj dite dhe kjo do jete e rr. ezikshme për jetën tuaj ne çift. Nëse mundeni qëndroni paksa larg atij qe doni dhe reflektoni. Beqaret do fillojnë te pëlqejnë jashtë mase një person te cilin dikur e kane ta. llur. Financat mund te kenë edhe ndonjë tr. onditje për shkak te disa shpenzimeve te detyruara qe do ju duhet te kryeni.

LUANI: Me ne fund do e rigjeni komunikimin ne çift dhe do flisni me hapur me partnerin tuaj. Atmosfera do filloje te ngrohet jashtë mase. Beqaret duhet te jene realiste dhe me këmbë ne toke. Po gabuan sot do vu. ajnë për gjithë jetën. Financat do jene me te qëndrueshme se disa kohe me pare. Do ndiheni me te sigurte kur te kryeni ndonjë shpenzim sado te vogël. VIRGJERESHA: Dite plot ngjyra kjo e sotmja për ata qe janë ne një li.dhje. Do zbuloni karakteristika te tjera te partnerit tuaj dhe do e dashuroni akoma me tepe rate. Beqaret do kërkojnë gjithë kohës personin e duhur, por as sot nuk do ia arrijnë dot qëllimit te tyre. Financat do kenë goxha përmirësime nga disa kohe me pare, megjithatë nuk duhet tepruar me shpenzimet.

PESHORJA: Me pak d.urim dhe mirëkuptim mund te arrini t’i zgj.idhni mosma.rrëveshjet ne çift sot. Te dy duhet te jepni me tepër nga vetja ne mënyrë qe si.tuata te përmirësohet shpejt. Beqaret duhet ta largojnë t.urpin nëse duan te gjejnë shpirtin binjak. Mundësitë sot do jene te shumta. Situata financiare nuk do ketë as pr.oblemin me te vogël. Kryeni shpenzimet qe ju duhen. AKREPI: Pos. esiviteti, padurimi dhe kri.tikat e te.pruara mund ta pr.ishin atmosferën e ngrohte qe ekziston ne çift. Mos i bën d.em vetes suaj dhe atij qe keni ne krah. Beqareve do ju plotësohet një nga ëndrrat me te mëdha dhe do e gjejnë princin e tyre te kaltër. Financat do jene te mira, por duhet te vendosni disa limite me sh.penzimet. Po e te.pruar do keni pr.obleme.

SHIGJETARI: Si te dashuruarit ashtu edhe beqaret do kalojnë një dite te mrekullueshme sot. Ata qe kane dike ne krah do përj.etojnë ndjesi te veçanta pranë partnerit, ndërsa ata qe janë vetëm me ne fund do ndihen te plotësuar. Shfr. ytëzojeni ditën deri ne sekondën e fundit. Ne planin financiar do rr. ezikoni shume, por do ia dilni mbanë me sukses. Nuk duhen marri gjithmonë hapa te tilla. BRICJAPI: Dite shume pasi. onante dhe e mbushur me em.ocione te for. ta kjo e sotmja për te dashuruarit. Do ndiheni shpesh si ne ëndërr sot dhe nuk do doni qe dita te mbaroje. Beqaret ka shume mundësi te afrohen me një person te afërm te disa kushërinjve te tyre. Ne planin financiar duhet te shm.angni investimet apo tra.nsaksionet e ndryshme.

UJORI: Gjithçka do shkoje ashtu si ju e kishit ëndërruar sot ne jetën tuaj ne çift. Do përk. ujdeseni për partnerin dhe do i kushtoni atij me tepër kohe se kurrë me pare. Beqaret nuk duhet t’iu besojnë shume laj.kave te disa personave qe do njohin rishtazi sepse një pjese do duan thjesht te t. allen. Ne planin financiar do i zgj.idhni te gjitha pr.oblemet dhe do jeni me te qete. PESHQIT: Te dashuruarit do jene k. okëfortë dhe nuk do i pranojnë sugjerimet qe do iu japin disa personat qe kane ne krah. Po vazhduat kështu do keni d.ebate me ta. Beqaret nuk do të.rhiqen me nga aventurat kalimtare, por do kërkojnë histori dashurie serioze dhe afatgjata. Mundësitë sot do jene te pakta. Ne planin financiar duhet te vazhdoni te tregoheni vigjilente.