Kështu vallëzonte Fjolla Morina dhe politikanet për kriminelin Enver Sekiraçën (VIDEO)

Kështu vallëzonte Fjolla Morina dhe politikanet për kriminelin Enver Sekiraçën (VIDEO)

674
0

lajm1-enversekiraca_1475433444-3170719-pngNë dokumentarin ekskluziv “Fytyra e frikshme e Prishtinës”, të emisionit Zona Express, janë transmetuar pamje të pa-transmetuara kurrë më parë dhe rrëfime të padëgjuara asnjëherë rreth një prej njerëzve më kontrovers të Kosovës së pasluftës, Enver Sekiraçës.

Kush janë këngëtaret që kishin lidhje me këtë njeri dhe si kërcenin ato në ditëlindjet e tij?

Këtë mund ta mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme.