Tags Posts tagged with "Kështu vallëzonte Fjolla Morina dhe politikanet për kriminelin Enver Sekiraçën (VIDEO)"

Tag: Kështu vallëzonte Fjolla Morina dhe politikanet për kriminelin Enver Sekiraçën (VIDEO)

Kështu vallëzonte Fjolla Morina dhe politikanet për kriminelin Enver Sekiraçën (VIDEO)

Në dokumentarin ekskluziv “Fytyra e frikshme e Prishtinës”, të emisionit Zona Express, janë transmetuar pamje të pa-transmetuara kurrë më parë dhe rrëfime të padëgjuara...