Këndvështrim/ Jashtë gjithë kësaj çmendurie politike/ Nga Anila Ahmataj

Këndvështrim/ Jashtë gjithë kësaj çmendurie politike/ Nga Anila Ahmataj

1231
0

Ne vijmë në këtë botë pa dëshirë dhe ikim nga kjo botë pa dëshirë, por ajo çka bëjmë është me dëshirën e plotë tonën. Në mbështetje të grupeve vunerabel, pa asnjë lloj diference dhe përçmimi ndaj atyre që jetën e përditshme e kanë ndryshe nga ne që zoti na ka fal gjithçka që atyre ju mungon. Faljet dhe lutjet për jetën tonë i bëjmë në forma nga më të ndryshmet, por kundrejt të madhit zot, prandaj të dhurojmë pak dashuri nuk është asgjë më shumë sesa një lutje për ata njerëz të cilët nuk meritojnë të jetojnë mes halleve dhe probleve të cilat e kanë një zgjidhje të thjeshtë edhe pa kosto. Sot në moderimin e aktivitetit të Shoqatës Kombëtare në Mbështetje të Grupeve Vunerabel, si pjestare e stafit të saj, por dhe si një qënie njerëzore e thjeshtë mu trasmetua një mesazh nga bashkëpunimi i frytshëm me shoqatën “Selam” se ne mund të bëjme gjëra të vogla, por me dashuri të madhe.

Fotografia e Anila Sulaj Ahmataj

FALEMINDERIT Z.Adriatik Gega ZV.Presidentit të kësaj shoqate, i cili për të disatën herë organizon dhe realizon aktivitete dhe bashkëpunime të tilla në shërbim të këtyre shtresave.