Tags Posts tagged with "Këndvështrim/ Jashtë gjithë kësaj çmendurie politike/ Nga Anila Ahmataj"

Tag: Këndvështrim/ Jashtë gjithë kësaj çmendurie politike/ Nga Anila Ahmataj

Këndvështrim/ Jashtë gjithë kësaj çmendurie politike/ Nga Anila Ahmataj

Ne vijmë në këtë botë pa dëshirë dhe ikim nga kjo botë pa dëshirë, por ajo çka bëjmë është me dëshirën e plotë tonën....