I moshuari me plis futet në supermarket, por ajo çfarë bën brenda...

I moshuari me plis futet në supermarket, por ajo çfarë bën brenda habit punonjësit

621
0

Një zotëri i moshuar, i veshur me kostum dhe me plis në kokë. Një njeri që nuk të jep përshtypjen e një hajduti, por përshtypja ndonjëherë gabon.
I tillë është ky rast, i cili është raportuar pranë Jetaoshqef.al nga Gjilani.

I moshuari ka hyrë në një market dhe ka marrë disa kavanozë të mbushur me gullash, të cilët i fut në xhepat e xhaketës.

Më pas ai merr një produkt, të cilin e mban në dorë për ta kaluar te kasa. Punonjësit e kanë vënë re veprimin aspak të denje të të moshuarit dhe janë habitur që një person i tillë të mbushë xhepat në këtë mënyrë.