Zv Ministri Rexhepi takim pune me kryetarin e komunës së Tearcës z....

Zv Ministri Rexhepi takim pune me kryetarin e komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri

380
0

Me z. Neziri biseduam per çështje të ndryshme që i tangojnë banorët e Tearcës, ne si ministri jemi të gatshëm që të japim mbështetjen tonë maksimale në realizimin e projekteve infrastrukturore për zhvillimin e mëtutjeshëm të kësaj komune dhe përmirsimin e kushteve të jetesës.

Edhe njëherë dëshmojmë se mbetemi te përkushtuar në realizimin e projekteve kapitale në tërë teritorin e vendit.